Stoppen met rokenVirtuele maagbandAngsten en fobieënCliënten vertellenOver mijBlogContact

Ontdek hoe je stopt met roken zonder gevecht met jezelf

Roken is best wel lekker. Maar je weet het ook. Het is funest voor je gezondheid. Dus het liefste zou je stoppen.

Dat heb je al geprobeerd. En dat viel vies tegen. Het is zo moeilijk dat het je niet lukte. Daardoor is het nu moeilijk om op jezelf te vertrouwen. Eigenlijk heb je al opgegeven dat het zou kunnen lukken. Jammer!

Dat hoeft niet! Er is gewoon een methode waarmee je hartstikke snel en gemakkelijk van het roken af komt.

Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Vijf jaar geleden had ik het zelf nooit geloofd. Toch ben ik zelf zonder moeite gestopt. Dankzij hypnose! Ik ben hier zo blij mee dat ik jou graag help om dit korte pad te bewandelen. 

Tegelijkertijd snap ik het als jij sceptisch bent. Daarom heb ik nu een uniek aanbod voor je. Een gratis online training waarin je zelfhypnose leert. Zo kun jij zelf ervaren hoe krachtig het is. Wil jij stoppen met roken? Dan gaat het zeker lukken!

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Ja ik wil meer wind in de rug!

Hypnotiseer jezelf!

Leer jezelf hypnotiseren
met mijn reeks mails.

Met gratis audiobestand
waarmee jij jezelf kunt hypnotiseren.

Ja! Stuur mij die mails en het audiobestand

Loes de Bruin - hypnotherapie

Ochterveltstraat 39a
3015 XL Rotterdam

mail@gewoonloes.nu06 34 26 10 65
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram